عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

چهار هزار نظامی ترکیه در خاک عراق حضور دارند

نماینده پارلمان عراق گفت: چهار هزار نظامی ترکیه با انواع مختلف سلاح و تجهیزات نظامی در خاک عراق حضور دارند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۳ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 23
کد خبر: ۱۴۳۶۶۹

به گزارش راهبرد معاصر  ابتسام الغراوی روز شنبه در گفت و گو با خبرگزاری "شفق نیوز" افزود: ارتش اشغالگر ترکیه، حاکمیت ملی عراق را نقض کرده است و به نظامیان ترکیه اجازه ماندن در خاک عراق داده نخواهد شد.

وی گفت: ترکیه ۵ پایگاه نظامی، بیش از ۱۰۰ مرکز نظامی در خاک عراق دارد و هواپیماهای ترکی تاکنون افزون بر ۲۰ هزار بار در آسمان عراق به پرواز درآمده اند.

الغراوی اضافه کرد: نشست امروز پارلمان فقط برای شنیدن سخن وزیران و فرماندهان نظامی نیست بلکه مصوبات الزام آوری خواهد داشت.

عضو چارچوب هماهنگی در مجلس نمایندگان عراق گفت: از این پس به ترکیه اجازه حضور در خاک ترکیه را نخواهیم داد و همانطور که با داعش مقابله کردیم با حزب کارگران کردستان، ارتش ترکیه و هر نیرویی که حاکمیت عراق را نقض کند هم مقابله می کنیم.

پارلمان عراق روز شنبه جلسه ای را با ریاست محمد الحلبوسی و حضور ۲۴۲ نماینده و وزیران خارجه و دفاع و فرماندهان نظامی برای بررسی حمله توپخانه ای ترکیه به مرکز تفریحی - گردشگری "په رخ" در اقلیم کردستان تشکیل داد.

در حمله توپخانه ای روز چهارشنبه گذشته به یک مرکز گردشگری در دهوک استان کردستان ۹ نفر که بیشتر آن ها زن و کودک بودند کشته و بیش از ۳۰ نفر دیگر زخمی شدند./ایرنا

ارسال نظر